Я допоможу!

Новина: Кава... Сьогодні — ні, гроші за каву — сиротинцю

18 Квітня 2014р.

Благодійна організація “Українська благодійницька мережа” проводить у місті Львові доброчинну акціюпропонує відмовитися* на один день від горнятка кави, а збережені кошти пожертвувати дитбудинку для неповносправних дітей-сиріт.

Пропозиція відмовитися від кави є символічною, адже можна і кави випити, і доброчинну пожертву зробити.

На допомогу якому сиротинцю зараз збираються пожертви?
На теперішньому етапі акції доброчинні пожертви збираються на потреби Роздільського дитячого будинку-інтернату. Як допомогти (зробити пожертву)? Читай тутКоли благодійна допомога буде передана сиротинцюна сайті буде розміщено новину/звіт.

Яким чином можна допомогти, підтримати акцію, окрім грошової пожертви?
Найпростіший спосіб підтримати цю благодійну акціюприєднатися до спільноти у соціальній мережі та запросити до неї друзів (скориставшись посиланням „Запросити друзів”, яке розміщене внизу під світлиною спільноти), а також зробити репост допису про потреби сиротинця, на які збираються доброчинні пожертви. Окрім цього, можна допомогти із поширенням інформації, роздавши листівки (флаєри) про цю благодійну акцію своїм рідним, друзям, у своєму навчальному закладі чи за місцем роботи. Для цього можна самостійно надрукувати потрібну кількість листівок (флаєрів), завантаживши її із розділу „Документи” на сторінці спільноти у соціальній мережі, або отримати їх у волонтерів, контакти яких розміщені там же.


Акція є одноразовою чи постійною?
Плануємо, що ця благодійна акція стане постійною, і львів’яни знатимуть, що у доволі оригінальний спосіб вони можуть допомогти неповносправним сиротам.

Координатор акції: Мар’яна Маркевич, волонтер, тел. (063) 881-97-26.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×