Я допоможу!

Новина: Чиновникам байдуже до становища сиріт

12 Липня 2016р.

Щоб побороти чиновницьку байдужість до становища сиріт з неповносправністю (інвалідністю) будемо інформувати міжнародних гостей напередодні їхніх візитів на Прикарпаття про справжнє неприпустиме становище у соціальних дитбудинках.
Нещодавно отримали чергового листа про те, що (!) у разі виникнення потреби фінансування за бюджетні кошти витрат на придбання підгузок для вихованців Залучанського дитбудинку обласна державна адміністрація ініціюватиме збільшення фінансування.
Ганьба! А хіба зараз немає такої потреби? Хіба ця потреба має не з бюджету фінансуватися? Скільки ще такі першочергові потреби дітей забезпечуватимуться благодійниками, а не державою та обласною територіальною громадою (у власності якої перебувають дитбудинки)?
Вже надіслали відповідні запити до підрозділів обласної державної адміністрації для отримання планів прибуття іноземних делегацій. Гості із-закордону повинні знати, з якими чиновниками тут вони мають справу.
Примітка до інфографіки
Це відсоткове значення розраховане шляхом визначення співвідношення між орієнтовною необхідною на 2016 рік для закупівлі підгузків сумою грошових коштів (756 000 грн.), визначеною Залучанським дитячим будинком-інтернатом, і передбаченою у кошторисі будинку-інтернату на 2016 рік сумою видатків із загального фонду на предмети, матеріали, обладнання та інвентар (76 000 грн.). Решта (240 000 грн.) від суми видатків на закупівлю підгузок у кошторисі Залучанського дитячого будинку-інтернату передбачено за рахунок спеціального фонду - коштів, які будинок-інтернат одержує з утримання частини соціальних виплат вихованців. Інакше кажучи, більша частина видатків на закупівлю підгузок здійснюватиметься за рахунок “дитячих” коштів - тих, які “відбирають” з отримуваних вихованцями соціальних виплат (державної соціальної допомоги або пенсії).

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×