Я допоможу!

Новина: «Листівка, яка має значення не лише для нас з тобою»

30 Травня 2016р.

Проект «Листівка, яка має значення не лише для нас з тобою», який 20 травня представила команда БО «Українська благодійницька мережа» на Марафонід ідеї до проекту: відстоюючи європейську ідентичність міста", вийшов у фінал та отримав кошти на його втілення.
Марафон полягав у тому, що всі, хто зголосився взяти в ньому участь, могли пропонувати свою ідею, після чого відбулося голосування. Якщо ідея набирала мінімально три голоси, вона проходила у наступний тур. В результаті з тих учасників, які голосували за той чи інакший проект, формувалися команди, які і працювали над його презентацією. Далі фахове журі оцінювало та виставляло бали, також проголосувати могли і учасники хакатону.
Приємно, що до чотирьох учасників від «УБМ» приєдналося ще троє учасників марафону, які допомогли своїми знаннями та порадами. Крім цього, була чудова нагода поспілкуватися з менторами - експертами з різних галузей, які давали поради не лише як краще презентувати проект, а й як його втілювати.
В результаті, після 6 годин марафону були оголошені переможці. Одним з них став і проект від «УБМ». Презентуючи свою ідею проекту «Листівка, яка має значення не лише для нас з тобою», ми наголошували, що у дітей-сиріт з неповносправністю, які виховуються у дитячих будинках-інтернатах, також є потреби у розвитку та навчанні. Власне завдяки цим листівкам ми і хочемо привернути увагу громадськості до цього питання, адже європейські цінності означають, що всі члени суспільства мають однакові права.
Однією з головних особливостей цих листівок є те, що ілюстрації до них малювали діти та молоді люди з неповносправністю, і цим ми хочемо показати, що вони також мають таланти, які потрібно розвивати.
 
Детальніше про проект читайте ТУТ

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×