Я допоможу!

Новина: Незважаючи на зимовий холод продовжуємо роботу в "Оселі Віри, Надії та Любові"

02 Березня 2018р.

Нещодавно підготовлена чорнова бетонна стяжка в старій частині будинку для якісної теплоізоляції застелена шаром пінопласту товщиною 10 см, найближчими днями буде застелено решту будинку. Всього маємо 12,5 куб. м пінопласту марки "Добрий пінопласт ПСБ-С-35" (щільністю 23 кг/куб. м, стандарту EPS 150), виробник - Компанія "Євробуд"-виробник пінопласту,металочерепиці,профнастилу. 70% пінопласту придбано безпосередньо у виробника із знижкою, 30% - виробник передав безоплатно. Дякуємо компанію "Євробуд" за цю благодійну допомогу! Також сподіваємося на позитивне рішення компанії Нова Пошта на наше прохання щодо зменшення вартості пересилання частини цього пінопласту.

Дякуємо волонтеру Mariia Turchyn та юристу Українська благодійницька мережа Віталій Вовчук за допомогу з перевезенням більшої частини пінопласту (9 куб. м) із заводу-виробника (м. Калуш) до Обертина.

Дякуємо компанії КарпатиБудКаркас та Igor Atamanchuk за гідроізоляційну плівку (планували використати її у прибудові, але використали наразі в наявній частині будинку).

Дякуємо Володимир Дурда та працівникам ОберХліб за допомогу з перевезенням пінопласту з відділення "Нової пошти" в Обертині до Оселі.

Дякуємо Іван Петрик та іншим майстрам за виконання робіт!

Якщо суттєво потеплішає - плануємо якнайшвидше (можливо навіть з наступного тижня) розпочати монтаж опалювального обладнання, внутрішніх мереж водопостачання та водовідведення.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×