Я допоможу!

Новина: Презентація «Спільноти для сиріт з інвалідністю: шлях цивілізованих суспільств»

07 Березня 2018р.

Прагнете долучитися до змін, які назавжди дозволять сиротам з інвалідністю жити, а не існувати? Долучайтеся!

31 березня Українська благодійницька мережа проводитиме першу презентацію концепції підтриманого проживання – форми влаштування людей з інвалідністю, які втратили сім’ю, що полягає, зокрема, у їхньому проживанні у невеликих групових будиночках в межах громади, з можливостями брати активну участь у громадському житті, працювати та заробляти кошти, не лише отримувати допомогу, але й допомагати іншим. Розвинуті держави давно відмовилися від інтернатів (вперше цей процес почався у Європі та США ще у 60-х роках минулого століття), створюючи мережу осередків підтриманого проживання (групових будинків, спільнот тощо). Цей шлях є неминучим для України та українців, які прагнуть назавжди змінити життя мешканців інтернатів – людей з інвалідністю, створюючи умови для їхнього життя, а не існування.

Для участі у заході потрібно заповнити форму попереднього запису (це займе всього 1-2 хвилини вашого часу): ТУТ.

Презентація відбудеться в Івано-Франківську 31 березня 2018 р. о 13.00 год. Про місце проведення презентації усіх, хто заповнив форму попереднього запису, буде повідомлено додатково. Не впевнені, що зможете прийти 31 березня? Заповніть форму і ми обов’язково запросимо вас на наступні презентації!

На заході також буде презентовано роботу Української благодійницької мережі над створенням першої в області спільноти підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю – «Оселі, Віри, Надії та Любові» (детальніше тут).

Активна участь у створенні, пов’язана із безпосереднім контактом з майбутніми її мешканцями, передбачатиме обов’язкове дотримання наступних умов: 1) прийняття та підписання Основ (ТУТ); 2) проходження двох співбесід з волонтером 2-го рівня; 3) ознайомлення з методичним посібником «Невидимі діти» (ТУТ).

Контакти для отримання додаткової інформації: Юлія Торконяк, (067) 340-53-63, (050) 344-57-78, ubm@ubm.org.ua

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×