Я допоможу!

Новина: Продовжуємо ремонтні роботи у майбутньому будиночку підтриманого проживання

11 Вересня 2018р.

У майбутньому будиночку підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю "Оселя Віри, Надії та Любові" з суботи продовжили ремонтні роботи!

Встановили нові метало-пластикові двері між кухнею та верандою, а також вікна веранди (згодом будуть встановлені нові вхідні двері, ззовні веранда буде утеплена та опоряджена).

У понеділок розпочали роботи з шпаклювання стін, які є частиною великого етапу внутрішніх робіт (включає, зокрема, монтаж конструкції веранди з гіпсокартону, шпаклювання та фарбування стін і стелі, вистелення плитки (на підлогу та стіни ванної, кухні, асистентської), встановлення нових вхідних дверей, встановлення нових міжкімнатних дверей.

Цей етап робіт у повному обсязі фінансується завдяки допомозі організації Ukrainian Women in Business, а після його завершення кімнати вже будуть готові до меблювання, встановлення сантехнічного обладнання у кухні, ванній та асистентській кімнатах.

Наступний великий етап робіт, який найближчий часом буде оголошено (з відкриттям окремої потреби щодо збору коштів) - встановлення інноваційної сучасної автономної системи каналізації, попередньо планується встановлення такої системи від українського виробника - Автономна Каналізація ТМ "Зелена Скеля".

Усі фото ТУТ.

 

Як допомогти ТУТ.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×