Я допоможу!

Новина: У Залучанському дитбудинку

03 Жовтня 2014р.

27 вересня 2014 року волонтери благодійної організації “Українська благодійницька мережа” вчергове навідалися у гості до вихованців Залучанського дитбудинку. Цього разу дітям подарували килимки, сушки для одягу (передала Ірина), канцтовари, іграшки, зокрема кілька іграшкових коней (передали Марічка та Уляна). Василю подарували новий телефон, про який він просив (передала Ліда).
 
Також волонтери оглянули приміщення веранди, яке було запропоноване адміністрацією сиротинця для розміщення у ньому сенсорної кімнати. Однак, після оглядин цього приміщення та обмірковування цієї пропозиції ми вирішили, що запропонована веранда не підходить для сенсорної кімнати, оскільки вона надто низька та вузька. Ми пропонуємо, щоб для облаштування під сенсорну виділили кімнату, які зараз займає старша медсестра та дієтсестра дитбудинку , пропонуючи оптимальний шлях переміщення цих працівників до іншої кімнати.
 
Також найближчим часом плануємо придбати та подарувати дітям мультимедійний проектор, який можна буде використовувати як у сенсорній кімнаті (замість світлодинамічного пристрою), так і для перегляду фільмів на великому екрані.

Скільки було зібрано на поїздку пожертв? Див. ТУТ

Акт прийому-передачі благодійної допомоги (дитячих килимків)

 
Фото з поїздки можна переглянути тут.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×